• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

USA

USA er landet, hvor alt kan lade sig gøre, og det er da også det indtryk du får, når du besøger landet. Her er alt overdimensioneret. Husene er høje, bilerne er større, madportionerne er enorme, forlystelsesparkerne vildere og sådan kan du blive ved. Men der er også noget fascinerende ved at rejse i USA, fordi landet har så mange facetter, og du vil altid kunne finde noget som falder i din smag.

Fakta om USA
Vigtigt om rejse til og via USA

På den amerikanske østkyst finder du nogle af verdens mest betydningsfulde byer. New York er og bliver en metropol med sit utal af højhuse, den multietniske befolkning, de mange teatre og ikke mindst Frihedsgudinden, der er selve symbolet på, at USA er Guds eget land. Når du besøger New York bør du ikke snyde dig selv for et besøg i Central Park – byens oase. Vi anbefaler også, at du tager en sejltur rundt på floden langs Manhattan, da du herfra får et helt andet indtryk af byen.

I Washington er husene til gengæld slet ikke høje, for loven siger, at der ikke må bygges noget som er højere end Capitol Hill. Byen huser et hav af monumenter og officielle bygninger, og det er en spændende by at begive sig rundt i.

I Florida finder du verdens største legeplads, Orlando. Byen er kendt for de store forlystelsesparker; Disney World, Epcot Center, Sea World og Universal Studieos. Men derudover findes der et utal af mindre forlystelser, der kan bringe legebarnet frem i enhver af os. Orlando er også kendt for sine mange golfbaner.
I Miami er det stranden, nattelivet og den gode shopping, som tiltrækker de fleste.

På den amerikanske vestkyst finder du også nogle spændende storbyer med meget forskellig karakter så som San Francisco, Los Angeles og spillebyen Las Vegas. Derudover er området hjemsted for mange spændende og forskellige nationalparker, hvor du kan opleve alt fra de kæmpestore Red Wood træer, til den varme ørken ved Death Valley og det altid imponerende Grand Canyon.

Hawaiis smukke øer er en tur værd i sig selv. Selvom alle øerne er af vulkansk oprindelse er de vidt forskellige og indbyder det mange forskellige oplevelser. På en ø finder du de mest fantastiske badestrande. På en anden ø kan du se rokkerne svømme tæt ind under kysten og på en tredje ø kan du komme helt tæt på et vulkankrater.

Det er kun et lille udpluk af det, som USA kan tilbyde dig som gæst. Der ligger mange flere oplevelser og venter, og hos Spot on Travel skræddersyr vi din drømmerejse til USA. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Du kan finde mere inspiration til din USA rejse i vores kataloger.

USA     New York     Florida     Californien og  Las Vegas

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.