• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Argentina

“Jeg har besøgt Argentina regelmæssigt gennem årene, og jeg bliver lige begejstret hver gang da hver eneste tur har budt på nye spændende oplevelse og glædelige gensyn. Naturen er helt fantastisk og meget varieret, befolkningen er imødekommende og hjælpsomme, det er nemt at rejse rundt og så laver de verdens bedste bøffer og en fantastisk rødvin… hvad mere kan man ønske sig!” (siger Lene, Spot on Travel)

Fakta om Argentina

Argentina byder på fantastisk natur med smukke bjerge, vilde vandfald og store gletsjere. Du kan også opleve den charmerende argentinske hovedstad Buenos Aires, som kaldes for Latinamerikas Paris. Her kan du gå rundt i de mange hyggelige stræder, lytte til god tangomusik eller slappe af på en af de mange cafeer.

Argentina har et rigt og spændende dyreliv. Halvøen Peninsula de Valdes er et stort naturresevat med hjemsted for mange forskellige dyr som fx hvaler, sølæver,søelefanter, bæltedyr, strudser og lamaer.

Drømmer du om at rejse til Argentina, så hjælper Spot on Travel med at skræddersy din drømmerejse til Argentina. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.