• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Hawaii

Hawaiis smukke øer er en tur værd i sig selv. Selvom alle øerne er af vulkansk oprindelse er de vidt forskellige og indbyder det mange forskellige oplevelser. På en ø finder du de mest fantastiske badestrande. På en anden ø kan du se rokkerne svømme tæt ind under kysten og på en tredje ø kan du komme helt tæt på et vulkankrater.

Duftende eksotiske blomster i håret og hvide sandstrande er det første mange tænker når de tænker på Hawaii. Men Hawaii har så meget mere at byde på. Naturen på Hawaii byder på noget for en hver smag. Du kan bl.a. opleve tropiske strande, smukke vandfald, vilde kyststrækninger, regnskov, korelrev og vulkaner.

Big Island er den største af Hawaiis øer. På Big Island er naturen meget forskelligartet unik. Du kan slappe af på smukke sandstrande, udforske korelrev og svømme med farverige fisk og opleve store vandfald og vulkanske månelandskaber. Helt sikkert et besøg værd!

Oahu – hovedby Honolulu. Besøg den berømte strand Waikiki, der betegnes som en af de bedste strande i USA.

I Honolulu er der rig mulighed for shopping og finde noget godt til ganen.

Pearl Harbor ligger ca. 45 minutters kørsel fra Honolulu og er en af de største seværdigheder i Hawaii. Her kan du dykke ned i historien og opleve store krigsskibe fra 2. verdenskrig.

Øen Kauais smukke og meget grønne natur, kan også nogle steder være lidt ufremkommelige. Vi kan anbefale du tager en helikoptertur over øen for at indtage den fantastiske smukke natur.

Drømmer du om at rejse til Hawaii, så hjælper Spot on Travel med at skræddersy din drømmerejse til Hawaii. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.