• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Thailand

”Selvom Thailand ikke umiddelbart er mit førstevalg, hvad rejsemål angår, så nyder jeg altid at besøge og rejse rundt i landet. Det er på mange måder dejligt nemt, fordi befolkningen er meget imødekommende og hjælpsomme og tingene fungerer generelt rigtig godt, og så finder du bare nogle fantastiske strande i Thailand.” (siger Lene, Spot on Travel)

Fakta om Thailand

Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål og ikke uden grund. Landet har et fantastisk klima, der betyder at temperaturen både i vandet og luften sjældent kommer under 20 grader. Befolkningen er venlig og imødekommende. Maden er smagfuld og veltilberedt, og endelig prisniveauet er meget lavt.

Bangkok er en pulserende storby alt fra med moderne shoppingcentre og fine restauranter til gamle templer og små markeder. Du må ikke snyde dig selv for et besøg på et af byens natmarkeder. Det er en stor oplevelse at gå rundt mellem de mange boder efter mørkets frembrud og se de mange boder, hvor du kan købe alt hvad hjertet begærer. Et besøg i Grand Palace er også et must. Det gamle tempel er utrolig smukt og storslået og du bliver betaget af de skinnende sten og de guldbelagte Buddha Statuer. Desuden er området som en fredelig oase i Bangkoks ellers så hektiske liv.

Nordthailand indbyder til masser af spændende oplevelser. Du kan ride på elefantryg gennem junglen. Du kan sejle på bambus-tømmerflåde ned af floden. Du kan trekke gennem junglen og du kan besøge stammefolk, der forsøger at gøre deres halse så lange så mulige. Og hvis du ikke vil flyve til fx Chiang Mai, kan du benytte toget, og dermed tage en rejsen gennem tiden og over Broen ved River Kwai.

Thailand har nogle fantastiske strande især på de mange små øer, du finder rundt om hele fastlandet. Vandet er krystalklart og har en dejlig temperatur og du kan ikke lade være med at nyde livet og synes alt er skønt, når du ligger på en af disse små strande. På de største øer som Phuket og Koh Samui kan strandene måske virke lidt for velbesøgte, men fortvivl ikke. Der findes også masser af steder, hvor mængden af besøgende er væsentlig mindre.

Den konstant behagelige temperatur i Thailand betyder at rigtig meget liv foregår udendørs. Når du bor ved stranden bliver der om aftenen dækket op med små borde og puder i strandkanten, så du kan nyde din aftensmad til lyden af bølgeskvulp og den nedgående sol.

Thailand er et dejligt rejseland, hvor du finder en skøn blanding af kultur, natur og vidunderlige sandstrande og så får du rigtig meget for dine penge.

Hos Spot on Travel skræddersyr vi din drømmerejse til Thailand og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag. Du kan også finde mere inspiration til din Thailandrejse i et af vores Thailandkataloger.

Thailand     Nordthailand      Den Thailandske Golf

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.