• Mere end 20 års erfaring
 • Tryghed på rejsen
 • Konkurrencedygtige priser

Rundrejse til Californiens perler

Californien, der har kælenavnet Den Gyldne Stat, er som en magnet for mange besøgende og bestemt ikke uden grund. Denne rundrejse til Californiens perler byder på en storslået natur, pulserende storbyer, fashionable indkøbsstrøg, smukke sandstrand og med en lille afstikker til Nevada vil du også opleve spillebyen Las Vegas og imponerende Grand Canyon. Hvad mere kan du ønske dig på din rundrejse til Californien?

16 dage fra 13.895,-
Program
 • Dag 1: Danmark – Los Angeles (-/-/-)

  Du afrejser fra Danmark i løbet af formiddagen. Der vil være en mellemlanding i Europa inden turen går over Atlanten til Los Angeles i Californien. Ved ankomsten står en lejebil klar til dig i lufthavnen. Herefter kørsel til Hollywood-området for check-in på dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd i englenes by. Los Angeles.

 • Dag 2-3: Los Angeles (-/-/-)

  De næste par dage har du på egen hånd til at udforske Los Angeles. Byen byder på et utal af seværdigheder, Universal Studios, Beverly Hills med legendariske Rodeo Drive, Hollywood med bronzestjernerne i fortovet på Walk of Fame, Long Beach med Queen Mary, som er et af verdens mest luksuriøse krydstogtskibe bygget før 2. verdenskrig, Farmers Market, som er et godt og hyggeligt alternativ til byens mange og store shopping centre med 150 små boder og butikker, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer… og meget, meget mere.

 • Dag 4: Los Angeles – Las Vegas, ca. 440 km. kørsel (-/-/-)

  Tiden er kommet til at forlade Los Angeles og køre mod Las Vegas. Vi kan anbefale at du gør et stop i den bjergrige Mojave-ørken. Her er varmt og tørt, og der findes kun nogle spredte buske og de berømte Joshua Trees, men kommer du i foråret, vil du opleve et smukt tæppe af vilde blomster.

 • Dag 5: Las Vegas (-/-/-)

  Velkommen til verdens spilleby nr. 1. Las Vegas, der er et festfyrværkeri af lys, farver og vanvittige bygningsværker. Her er et leben uden lige både dag og nat, med klingende spillemaskiner, masser af gratis shows ved de store hoteller og syngende Elvis’er. Vi kan anbefale at du ser et af Cirque du Soleil shows, som opføres på de største af byens hoteller.

  Fra Las Vegas kan du tage turen ud til et af verdens vidundere, Grand Canyon, hvor man for få år siden byggede ”skywalk”, en bro formet som en hestesko, der går ud over Grand Canyon. Herfra har du en helt unik udsigt over dette fantastiske naturfænomen. Vi kan hjælpe med dagsture fra Las Vegas, hvis du ikke selv ønsker at køre den lange tur.

 • Dag 6: Las Vegas – Death Valley, ca. 240 km. kørsel (-/-/-)

  I dag går turen videre til Death Valley, Amerikas største nationalpark. Her finder du bl.a. nogle fantastiske klippeformationer og mere end 900 ørkenplanter, mange af dem lever kun i ”Dødens dal”.  Om sommeren kan der bliver op til 50 grader i skyggen så husk at medbringe rigeligt med drikkevarer.

 • Dag 7: Death Valley – Mammoth Lakes, ca. 340 km. kørsel (-/-/-)

  I dag fortsætter turen til Mammoth Lakes beliggende midt i Sierra Nevada bjergkæden øst for Yosemite National Park. Mammoth Lakes er et velbesøgt skiområde om vinteren og en skønt rekreationsområde om sommeren. I dette smukke naturområde kan du opleve vandfald, storslåede udsigter og søjler i basalt helt op til 18 meter høje, et naturfænomen som vi ellers primært kender fra Scotland og Irland.

 • Dag 8: Mammoth Lakes – Oakhurst, ca. 230 km. kørsel (-/-/-)

  I dag forsætter du turen gennem Yosemite National Park til Oakhurst. Yosemite National Park er en af USA’s smukkeste nationalparker. Den er hjemsted for imponerende vandfald, brusende bække, spejlblanke søer, pompøse klippesider, kæmpemæssige træer og et rigt dyre og planteliv. Vi anbefaler at du besøger Glacier Point, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over området.

 • Dag 9: Oakhurst – San Francisco, ca. 340 km. kørsel (-/-/-)

  Du forsætter turen til San Francisco. Vi kan anbefale at du tager en afstikker til den lille nationalpark, John Muir Woods, hvor du kan opleve de imponerende Redwood træer, som her er op til 75 meter høje og har en diameter på op til 4 meter. Du kan tage en lille rundtur til fod på små 2 km. som giver en rigtig godt indtryk af disse gigantiske træer.

 • Dag 10-11: San Francisco (-/-/-)

  De næste dage har du på egen hånd til at udforske San Francisco, og der er masser at gå i gang med. Vi kan anbefale at du besøger China Town og Fisherman’s Wharf, begge steder er farverige områder med spændende butikker og boder. Fra Fisherman’s Wharf har du en fin udsigt til øen med det berømte Alcatraz-fængsel og San Franciscos varetegn, Golden Gate Bridge.

  En god måde at opleve Golden Gate Bridge er ved at cykle over broen til den hyggelige by Sausalito, hvorfra du kan tage båden tilbage til San Francisco. Vi kan også anbefale at besøge Cliff House, som er en smuk gammel bygning beliggende på en klippekant ud til Stillehavet, hvor du kan nyde en frokost og den fantastiske udsigt.

 • Dag 12: San Francisco – Pismo Beach, ca. 420 km. kørsel (-/-/-)

  I dag går turen langs kysten ad den berømte Highway 1. Vi vil anbefale at du sætter god til af til at gøre masser af stop undervejs og nyde den fantastiske udsigt. Den lille by Carmel er en charmerende perle med små butikker, hyggelige restauranter og cafeer. Hearts Castle er et kæmpe slot bygget af aviskongen W.R. Hearst. Hvis du ønsker en rundvisning anbefaler vi at du reserverer plads i forvejen.

 • Dag 13-14: Pismo Beach (-/-/-)

  Velkommen til at par dage i en dejlig kystby med bredde sandstrande og behageligt klima. Her får du tid til at slappe af, fordøje de mange indtryk du har fået tidligere på turen og bare nyde den friske luft og en imødekommende lokalbefolkning. Du kan nyde solnedgangen fra byens historiske mole mens surferne prøver kræfter med Stillehavets bølger i aftensolen.

 • Dag 15-16: Pismo Beach – Los Angles (ca. 290 km. kørsel) – Danmark (-/-/-)

  I dag er tiden kommet til at forlade USA. Du kører det sidste stykke fra Pismo Beach til Los Angeles, og hvis tiden tillader det kan vi anbefale et stop i Santa Barbara, en by der er opført i spansk stil og hvor skyskrabere er forbudt, hvilket skaber en helt unik stil og atmosfærer.

  Du afleverer din lejebil ved lufthavnen og herefter flyver du typisk fra Los Angeles i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Du ankommer til Europa næste dag, hvor du har en mellemlanding, inden du flyver det sidste stykke til Danmark.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 14 overnatninger på turistklassehotel uden forplejning
 • Billeje inkl. fri kilometer og alle forsikringer som beskrevet i program
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til porter, lokale guider og chauffører
 • Benzin og parkeringsudgifter
 • Valgfrie udflugter – vi har masser af forslag
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
Vigtig
 • Priserne er pr. person i dobbeltværelse og med forbehold for udsolgte pladser.
 • Begrænset antal pladser som sælges efter først til mølle princippet.
 • Kontakt os for tillæg for enkeltværelse og børnepriser.
 • Tillæg vil forekomme i sommerferien og omkring højtider og kan forekomme i øvrige perioder.
 • Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger ligesom vi kan være behjælpelige med, sightseeing ture, billeje og meget mere.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.