• Mere end 20 års erfaring
 • Tryghed på rejsen
 • Konkurrencedygtige priser

Rundrejse på USAs østkyst

Denne rundrejse på USAs østkyst tager dig med til 3 vidt forskellige storbyer, Boston, Washington og New York. Du besøger et af Nordamerikas største naturfænomener, Niagara Falls, og så kommer du til at gå i borgerkrigens fodspor ved Gettysburg.

Hos Spot on Travel skræddersyr vi din rundrejse på USAs østkyst sammen med dig. Nedenstående er et forslag til hvad din rundrejse kunne indeholde. Hvis du har andre ønsker, så laver vi også det. Vi har masser af ideer til hvordan rundrejsen kan strikkes sammen, så du skal endelige kontakte os, hvis du drømmer om en rundrejse på USAs østkyst.

15 dage fra 14.695,-
Program
 • Dag 1: Danmark – Boston

  Du rejser typisk fra Danmark i løbet af formiddagen og efter en mellemlanding i Europa går turen over Atlanten Boston. Ved ankomsten sørger du selv for transporten til dig hotel i Boston. Resten af dagen har du tid til at udforske denne hyggelige storby, hvis centrum ikke er meget større end Aarhus.

  Boston er byen hvor Kennedy-klanen kommer fra og vi kan anbefale et besøg i John F. Kennedys barndomshjem og vil du hører mere om hans præsident tid bør du lægge vejen forbi JFK Library.

 • Dag 2: Boston

  Boston er en af USA’s hyggeligste storbyer men har samtidig en lang og spændende historie. Det finder du spor på overalt i byen og på en gåtur gennem centrum vil du opleve masser af mindesmærker og smukke bygninger. Byen er også kendte for det berømte Harvard universitet i området Cambridge som er med til at give byen et ungdommeligt præg som modsætning til den lange historie.

  Der findes masser af gode restauranter og indkøbsmuligheder i Boston. I byens South End omkring den hyggelige Newbury Street finder du masser af spændende butikker og Faneuil Hall Marketplace også kendt som Quincy Market vil du opleve overdækket marked med god shopping- og spisemuligheder. Slut dagen af med at nyde en øl på Cheers, også kendt som Sams Bar, og husk at smage New Englands berømte krabbesuppe eller en friskfanget hummer.

 • Dag 3: Boston – Ithaca, ca. 540 km. kørsel

  I dag er det tid til at forlade Boston og køre mod øst. Vi kan anbefale at du stopper i Green Mountain, som er et bjergrigt skovområde, med et spændende dyreliv bl.a. elge, bjørne, kalkuner og rådyr. Du kan bl.a. også fange regnbueørred i områdets floder. Der er vandfald og fantastiske udsigtspunkter – alt i alt et fantastisk naturområde

 • Dag 4: Ithaca

  I dag får du mulighed for at udforske området omkring Ithaca som ligger i hjertet af området Finger Lakes, som har fået sit navn efter områdets de lange, smalle søer. Ithaca ligger for enden af den største af søerne, Cayuga Lake, og langs søens finder du nogle fantastiske vingårde, der byder indenfor til en smagsprøve. Det naturskønne område er fuld af overraskelser; brusende vandfald, huler dannet under istiden og fantastiske panoramaudsigter.

 • Dag 5: Ithaca – Niagara Falls, ca. 270 km. kørsel

  Turen forsætter nu videre til et af Nordamerikas helt store naturfænomener, Niagara Falls. Du overnatter på den amerikanske side, men vi anbefaler at du også tager turen over til den canadiske side, så du ser vandfaldene fra begge sider. Det er to vidt forskellige oplevelser.

 • Dag 6: Niagara Falls

  På indianske betyder Niagara ”det tordnende vand” og dette imponerende vandfald er 1000 meter bredt fordelt på 3 fald; Horseshoe Fall, American Fall og Bridal Veil Fall. Midt i det hele ligger Goat Island, som deler vandfaldende. Her kan du komme meget tæt på American Falls og brudeslør-faldet. Vi kan anbefale at du tager sejlturen med Maid of the Mist – den vil bring dig helt tæt på de brusende vandfald. Du kan også tage turen ”Cave of the Winds” En elevator kører dig ned til bunden af Bridal Veil Fall, hvor du fortsætter til fods ad gangbroer under vandfaldet.

  Det er en kæmpe oplevelse at se disse voldsomme naturkræfter helt tæt på, og selv når solen går ned og mørket sænker sig vil du stadig opleve Niagara Falls. Vandet buldrer uafbrudt og føjer bare et nyt perspektiv til eventyret.

 • Dag 7: Niagara Falls – Gettysburg, ca. 560 km. kørsel

  I dag går videre til den lille by Gettysburg i den sydøstlige del af Pennsylvania. Undervejs kan vi anbefale et stop i Amish Country i området omkring Langcaster, hvor du kan komme tæt på Amish-folket og lære om deres livssyn og livsstil. Der er masser af muligheder for at smage hjemmelavet mad og købe kunsthåndværk med mere.

 • Dag 8: Gettysburg

  Slaget ved Gettysburg stod på mellem den 1. og 3. juli 1863 under den amerikanske borgerkrig. Slaget var et af de største i løbet af borgerkrigen og regnes af mange historikere for vendepunktet i krigen. Det samlede tab ved slaget lå på ca. 50.000 og præsident Lincoln indviede efterfølgende en krigskirkegård i Gettysburg til ære for de faldne.

  Der findes flere ture rundt i området i bus eller endda på seg-way, som giver masser af information omkring slaget og borgerkrigen i det hele taget og vi kan anbefale at du tager på en af disse ture. Du kan også besøge American Civil War Wax Museum, viser hele historien bag slaget ved Gettysburg.

 • Dag 9: Gettysburg – Washington, ca. 140 km. kørsel

  Fra Gettysburg går turen nu videre til USA’s hovedstad, Washington. På et især et punkt er Washington en atypisk amerikansk storby – her findes ingen højhuse. Ifølge loven må der ikke bygges noget som er højere end regeringsbygningen Capitol Hill, og derfor vil du opleve Washington som lys og luftig i forhold til fx New York.

 • Dag 10: Washington

  At Washington blev USA’s hovedstad var et bevidst valg. Efter den amerikanske borgerkrig og i kølvandet på dannelsen af De Forende Amerikanske Stater besluttede politikkerne at anlægge en helt ny by fri af regionale interesser. Maryland og Virginia afgav hver noget land til det nye distrikt som kom til at hedde Columbia. Byen fik navn efter USA’s første præsident; George Washington.

  Washington huser et utal af monumenter og officielle bygninger, og hvert sted har sin enestående historie at fortælle. Det er en spændende by at bevæge sig rundt i og vi kan anbefale du benytter hop-on/ hop-off bussen, da det er en nem måde at komme rundt til byens seværdigheder og den stopper mere end 20 steder over hele byen. Dagen afsluttes bedst i Georgetown, hvor du finder mange lækre restauranter og  hyggelige musik-cafeer.

 • Dag 11: Washington – New York, ca. 3½ time med tog

  I løbet af dagen går turen videre med tog til New York. Turen tager ca. 3½ time og udover det smukke landskab kommer du også igennem Baltimore og Philadelphia.

  Du tager toget fra Washington Union Station i hjertet af hovedstaden og ender på New York Penn Station på Manhattan. Du søger selv for transporten til og fra stationen.

 • Dag 12-13: New York

  Velkommen til New York. De næste par dage får du rig mulighed for at gå på opdagelse i denne fantastiske storby. New York er og bliver en metropol med sit utal af højhuse, den multietniske befolkning, de mange teatre og ikke mindst Frihedsgudinden, der er selve symbolet på, at USA er Guds eget land.

  Når du besøger New York bør du ikke snyde dig selv for et besøg i Central Park – byens oase. Vi anbefaler også, at du tager en sejltur rundt på floden langs Manhattan, da du herfra får et helt andet indtryk af byen, og du skal selvfølgelig også opleve New York set fra oven på dit besøg i Empire State Building. Vi kan anbefale at du køber et City Pass som dels giver rabat til en række seværdigheder, men som også skærer en væsentlig del af køen, så du hurtigere kommer til.

 • Dag 14-15: New York – Danmark

  Så er tiden kommer til at tage afsked med New York og USA. Du sørger selv for transporten til lufthavnen, og din afrejse fra New York vil typisk ligge først på aftenen. Den efterfølgende dag ankommer du til Europa, hvor du har en mellemlanding inden du forsætter det sidste stykke tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 13 overnatninger på turistklassehotel uden forplejning
 • 7 dages billeje inkl. fri kilometer og alle forsikringer som beskrevet i program
 • Togrejse Washington til New York på økonomiklasse
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til porter, lokale guider og chauffører
 • Benzin, vejafgifter og parkeringsudgifter
 • Valgfrie udflugter – vi har masser af forslag
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
Vigtigt
 • Priserne er pr. person i dobbeltværelse og med forbehold for udsolgte pladser.
 • Begrænset antal pladser som sælges efter først til mølle princippet.
 • Tillæg vil forekomme i sommerferien og omkring højtider og kan forekomme i øvrige perioder.
 • Kontakt os for øvrige priser.
 • Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger ligesom vi kan være behjælpelige med sightseeing ture, billeje og meget mere.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.