• Mere end 20 års erfaring
 • Tryghed på rejsen
 • Konkurrencedygtige priser

Familieferie til Florida

Tag på en dejlig familieferie til Florida også kaldet ”Solskinsstaten”. Florida er det oplagte valg til en familieferie, da du her finder noget for enhver smag. Orlando er verdens største legeplads med et utal af forlystelsesparker og attraktioner. Fort Myers er hjemsted for de skønneste hvide sandstrande og den mexicanske golfs rolige vand og Miami er den livlige by beliggende ud til Atlanterhavet.

Florida er garanti for lækre sandstrande, masser forlystelsesparker, shopping malls med masser af tilbud og ikke mindst en spændende natur, som bare venter på at bliver oplevet. Hvad mere kan du ønsker dig af din familieferie til Florida.

Vi skræddersyr din familieferie til Florida

Hos Spot on Travel skræddersyr vi din familieferie til Florida i samarbejde med dig. Dette er et forslag til hvordan det kan gøres, men har du andre ønsker til indholdet af din familieferie til Florida, så laver vi det. Vi har mange gode familiehoteller, feriehuse med egen pool, og du kan også leje et motorhome, hvis du hellere vil være fri som fuglen på din rundtur i Florida. Du kan også kombinere opholdet i Florida med et cruise til Caribien. Du skal endelige bare kontakte os med dine ønsker til din ferie i Florida.

15 dage fra 8.495,-
Program
 • Dag 1: Danmark – Orlando (-/-/-)

  Du rejser fra Danmark om formiddagen og efter en mellemlanding i Europa går turen til Orlando i Florida. Efter ankomst afhenter du din lejebil og kører fra lufthavnen, ca. 35 km. kørsel, til dit familiehotel i Kissimmee ved Orlando. Resten af dagen har du på egen hånd til afslapning fx ved hotellets pool.

 • Dag 2-5: Orlando (-/-/-)

  Orlando er på alle måder verdens største legeplads. Udover de verdensberømte temaparker som Walt Disney World, Universal Studios og SeaWorld Orlando findes der et utal af mindre kendte men stadig spændende attraktioner som piratshow, alligatorzoo, middelalderborge og meget mere. Så det er bare med at starte bilen og køre en tur, så kan ikke undgå at støde på masser af oplevelser for børn og voksne. I Orlando finder du også et utal af golfbaner, hvor du finder udfordringer på alle niveauer og byen er også kendt for sine mange outlet malls, hvor du kan finde mærkevaretøj helt op til 1/5 del af normalprisen.

  Inden for en times kørsel fra Orlando finder du desuden Kennedy Space Center ved Cape Canaveral, hvorfra NASA sender mange af deres rumfærger af sted. Du kan komme på rundtur i Space-centret, spise frokost med en astronaut og meget mere. Kører du mod vest i stedet kommer du til Tampa, hvor du kan besøge Busch Garden, en stor dyre- og forlystelsespark. Her kommer du helt tæt på Afrikas dyr og samtidig kan du prøve nogle af verdens vildeste rutsjebaner.

 • Dag 6: Orlando – Fort Myers, ca. 260 km. kørsel (-/-/-)

  I dag er det tid til at tage afsked med Orlando og bevæge sig ud til kysten og Fort Myers. Vi kan anbefale at lægge turen forbi Venice Beach og gå en tur på stranden, hvor du kan være heldig at finde fossiler af hajtænder, hvis du leder lidt.

  Efter check-in på hotellet kan du resten af dagen på egen hånd til at slappe af på hotellet og nyde den fantastiske solnedgang over For Myers Beach.

 • Dag 7-9: Fort Myers (-/-/-)

  De næste dage har du Fort Myers som din base. Den skønne sandstrand indbyder til bade- og snorkleture i det rolige vand. Du kan også tage på sejlture ud for kysten og være heldig at opleve de legesyge delfiner og de berømte Florida Manatees, søkøer, som holder til langs Fort Myers Beach.

  En god måde at opleve byen er med Old Town Trolley-bussen og vil du vide lidt om områdets historie, kan vi anbefale et besøg på Fort Myers Historical Museum, hvor selv børn kan finde noget interessant. Her får du information om det sydlige Floridas indianere, senere de første nybyggere og tiden helt frem til Anden Verdenskrig, hvor der lå en træningsbase i Fort Myers.

 • Dag 10: Fort Myers – Miami Beach, ca. 230 km. kørsel (-/-/-)

  I dag går turen videre til Miami ved Floridas Atlanterhavskyst. Vi kan anbefale at du undervejs besøger Everglades National Park og tager på en tur ind i mangroveskovene med en airboat. Her vil du opleve naturreservatets unikke dyre- og fugleliv på nærmeste hold. Alligatorer og pelikaner er et ret almindeligt syn, men du kan også være heldig at opleve andre og mere sjældne dyr.

 • Dag 11-13: Miami Beach (-/-/-)

  Velkommen til Miami Beach, der er kendt for sine charmerende art-deco bygninger, pastelfarvede moteller og masser af hoteller, mange beliggende ned til stranden og Atlanterhavet. Det er masser af liv på South Beach døgnet rundt med veltrænede rulleskøjteløbere, aktive gadesælgere og solslikkende mennesker i alle aldre. Om aftenen er der gang i barerne og diskotekerne langs Ocean Drive. Længere mod nord på Miami Beach er tempoet lavere og atmosfæren mere afslappet og familiær, så du finder noget for en hver smag i Miami Beach.

  Hvis du vil se nærmere på Miamis art-deco kvarter, kan vi anbefale at du lejer en segway og bruger denne som transportmiddel rundt i området. Vi kan også anbefale et besøg i Biscayne National Park; en nationalpark, som ligger under vandet og derfor byder på gode snorklemuligheder, dykning til skibsvrag og et spændende dyre- og planteliv. Endelig kan vi anbefale at du tager køreturen ad Overseas Highway, mere end 200 km. lange vej går over de mange broer og små øer hele vejen langs Florida Keys til Key West. Ved Key Largo, den første at Floridas Keys, finder du Dolphin Cove, hvor du kan svømme med delfiner i en naturlig lagune.

 • Dag 14-15: Miami – Danmark (-/-/-)

  I dag er tiden kommet til at forlade USA og Miami. Du kører til lufthavnen, ca. 35 km. kørsel, hvor du afleverer din lejebil inden du tjekker ind på flyet mod Danmark. Du rejser typisk fra Miami først på aftenen efter en nat ombord på flyet ankommer du til Europa, hvor du har en mellemlanding inden den sidste flyvning tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 13 overnatninger på turistklassehotel uden forplejning
 • Billeje inkl. fri kilometer og alle forsikringer som beskrevet i program
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til porter, lokale guider og chauffører
 • Benzin og parkeringsudgifter
 • Valgfrie udflugter – vi har masser af forslag
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
Vigtigt
 • Priserne er pr. person for 2 voksne og 2 børn (under 12 år) og med forbehold for udsolgte pladser.
 • Priserne er gældende for rejsen i perioden 15. april – 15. juni, men rejsen kan sagtens foretages på andre tidspunkter af året evt. mod tillæg.
 • Begrænset antal pladser som sælges efter først til mølle princippet.
 • Tillæg vil forekomme i sommerferien og omkring højtider og kan forekomme i øvrige perioder.
 • Kontakt os for øvrige priser.
 • Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger ligesom vi kan være behjælpelige med sightseeing ture, billeje og meget mere.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.