• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Malaysia

“Hvis jeg skulle vælge mellem Thailand og Malaysia ville valget nok falde på Malaysia. Landet er ikke helt så turistet som Thailand, og personligt jeg synes, at atmosfæren er mere rolig og afslappet. Endelig sætter jeg utrolig stor pris på den fantastiske natur og dyreliv især på Borneo, som på mange måder er helt unik for Malaysia.” (siger Lene, Spot on Travel)

Fakta om Malaysia 

I Malaysia bliver du altid budt velkommen af et smil og en venlig befolkning, der står klar til at give dig den bedste ferieoplevelse, du kan tænke dig.

Kuala Lumpur er en tidssvarende storby med moderne højhuse og store shoppingcentre, men mellem nybyggeriget kan du stadig finde spor af det oprindelige Malaysia i form af klassiske kolonibygninger og smukke templer. Kuala Lumpur er skøn blanding af nyt og gammelt, vestlig og asiatisk kultur, og der ligger masser af oplevelser og venter på dig.

Du kan uden problem leje en bil og selv køre rundt i Malaysia. Vi anbefaler at turen bringer dig til det bjergrige område i det nordlige Malaysia, Cameron Highlands og til Taman Negara, en tropisk regnskov, hvor du vil opleve et spændende dyre- og planteliv.

Den Malaysiske østkyst er en smuk strækning med mange fine byer, både store og små. Herfra der er adgang til øerne i det Sydkinesiske Hav, der har nogle af verdens smukkeste strande.

På Borneo finder du store regnskovsarealer der bugner af spændende flora og fauna arter. Du kan trekke på det berømte bjerg Mount Kinabalu og i Gunung Mulu National Park kan du udforske de mange drypstenshuler. Borneo er dog mest berømt for sine orangutangcentre bl.a. Sepilok, der ligger ved Sandakan i det nordlige Borneo. Ud for Sandakan ligger Skildpaddeøerne. Det er en gruppe af 8 øer, hvor havskildpadderne kommer i perioden fra juli til oktober for at lægge deres æg. Det er en fantastisk oplevelse, og du har mulighed for at komme helt tæt på begivenhederne med et ophold på den største af øerne, Selingan.

Malaysia er hjemsted for et utal af små og store øer, hvor du finder de smukkeste hvide sandstrande og et indbydende turkisblåt vand. Der er fantastiske snorkle og dykkermuligheder langs de fleste strande og det maritime liv er fantastisk.

Malaysia byder på en skøn blanding af storby, natur, dyreliv og en venlig befolkning. Hos Spot on Travel skræddersyr vi din rejse, så du får de bedste ferieoplevelser på din rejse til Malaysia. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Du kan også finde mere inspiration til din Malaysiarejse i vores katalog og er du specifikt interesseret i Borneo så kig her.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.