• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spoton-outdoor messe

Om os

Hos Spot on Travel er vi specialister i skræddersyede rejser – både til private og virksomheder.

Skræddersyede rejser – individuelle løsninger…

Hos Spot on Travel er vi specialister i skræddersyede rejser – både til private og virksomheder – til rejsemål, hvor vi mener, der ligger nogle fantastiske oplevelser og venter. Vi tager personligt hånd om alle vores kunder, og vi brænder for at dele egne rejseerfaringer og fif, så du får en helt unik rejseoplevelse… den bliver ”spot on”!

Vi kender Verden…

Vi har masser af rejseerfaring og er klar til at give dig en personlig og professionel vejledning, så du får den optimale rejseoplevelse. Vi har et stort lokalt netværk af samarbejdspartnere i det meste af verden, som er parate til at give dig den bedste ferieoplevelse, og de står klar til at hjælpe dig, så du kan føle dig tryg på hele rejsen.

Ejer af Spot on Travel

Lene Bugge, har arbejdet i rejsebranchen siden 1997:

“I min tid i rejsebranchen har jeg arbejdet i flere forskellige funktioner. Jeg har både arbejdet ude i marken som guide og hjemme på kontoret dels med salg af individuelle rejser, men også med produktion af nye rejser – både til grupper og individuelle. Det jeg brænder for, er at dele ud af min erfaring og mine fif, så jeg kan medvirke til, at du får en unik rejseoplevelse.”

Generelle betingelser

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.