• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Mauritius

“Når jeg trænger til en ferie, hvor jeg bare skal slappe af og forkæles, så vil jeg til enhver tid vælge Mauritius. Hotellerne er gode og stort set alle har fine wellnessfaciliteter, atmosfæren er rolig og afslappet, og så finder du de mest fantastiske badestrande på Mauritius. Desuden er øen kendt for sin gode mad, som er en blanding af det bedste fra det franske, indiske og kreolske køkken, og endelig er servicen helt i top. Hvad mere kan du ønske dig på en afslapningsferie?” (siger Lene, Spot on Travel)

Fakta om Mauritius

Mauritius er en smuk perle beliggende i det Indiske Ocean øst for den afrikanske kyst. Øen, hvis størrelse er lidt mindre end Fyn, er af vulkansk oprindelse præcis som Hawaii. Selvom vulkanerne har været udslukkede i mange tusind år, kan du stadig finde spor efter dem, især midt på øen, hvor du kan besøge et krater, som i dag er tilgroet med grønne planter og træer.

Stort set hele Mauritius er omkranset af koralrev, som typisk ligger 2-300 meter ud for kysten. Det betyder at du rundt på hele øen finder et utal af små laguner med lækre sandstrande og smukt turkisblåt vand. Der er desuden rigtige gode muligheder for snorkling og dyrkning på Mauritius, og overalt på øen finder du dykkercentre og udlejning af diverse både – med og uden motor – så der er ingen undskyldning for ikke at udnytte de mange muligheder for maritime aktiviteter, som havet omkring Mauritius indbyder til.

Hvis du en dag trænger til en pause fra livet ved vandet og stranden, kan du tage på opdagelse i hovedstaden Port Louis. Byen er en skøn blanding af gamle huse i kolonistil og moderne betonbyggeri. Byens marked er et besøg værd. Her kan du købe alt fra urtemedicin til lokale madvarer, og hvis du efterfølgende har lyst til at gøre flere indkøb, findes der flere store shoppingcentre i hovedstaden, hvor du bl.a. kan finde noget af det designertøj, der bliver produceret på Mauritius. Byens Chinatown er også en besøg værd, og det samme er Place d’Armes, der er byens ældste område, hvor du bl.a. finder flere museer, kirker og den oprindelige regeringsbygning.

Indkvarteringen i Mauritius er generelt af meget høj standard og dit ophold er typisk inkl. halvpension, da mange af hotellerne ligger tæt ved stranden, og der kan derfor være langt til restauranterne. Hotellerne er store og luksuriøse og tilbyder alt, hvad du kan forestille dig af faciliteter ligesom der også findes mange, gode golfbaner på Mauritius.

Mauritius er et dejligt rejsemål hele året rundt, dog kan du risikere en del kraftige regnskyl, hvis du rejser i december og januar.

Hos Spot on Travel skræddersyr vi din rejse til Mauritius, så du får de bedste ferieoplevelser. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.