• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Bali

Inden min første rejse til Bali havde jeg ikke de store forventninger til øen, men det skulle jeg have haft. Jeg blev mødt at en utrolig imødekommende og meget oprigtig befolkning, en helt fantastisk natur med bjerge, rismarker og smukke sandstande samt en meget spændende kultur og historie som er en indgroet del af balinesernes liv. En rejse til Bali byder masser på oplevelser uanset hvad du går efter, og jeg vil uden at blinke anbefale dig, at besøge denne skønne ø i Indonesien. (siger Lene, Spot on Travel)

Bali er et ferieparadis med lækre sandstrande, tropisk regnskov, vulkaner, og smukke templer. Det er let at udforske øen og der er rig mulighed for at besøge markeder, templer og smukke vandfald i naturen. Befolkningen er venlig og maden er god og billig.

På Bali kan man sænke tempoet og nyde livet. Men husk også at udforske den fantastiske natur denne eksotiske ø byder på. Du kan udforske tropisk regnskov og vulkaner, nyde en dukkert og slappe af på en dejlig sandstrand.  Er man til spændende natteliv og shopping er der også rig mulighed for det i Kuta Beach

Drømmer du om at rejse til Bali, så hjælper Spot on Travel med at skræddersy din drømmerejse til Bali. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag. Du kan finde mere inspiration til i vores katalog over rejser til Bali.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.