• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Nordamerika

Nordamerika byder på et væld af muligheder for store og små. Pulserende storbyer, sol og strand og store naturoplevelser. Fra Hollywoods glamour til afslappende sandstrande og store naturskønne bjerge.

Den amerikanske østkyst byder bl.a på storbyerne Boston, Metropolen New York, som emmer af liv og muligheder, Washington D.C. fyldt med historiske bygninger og Miami i syd med lange strande og charme.

På den amerikanske vestkyst finder du også nogle spændende storbyer med meget forskellig karakter så som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas.

Oplev også store nationalparker, det imponerende Grand Canyon og store ørkenområder.

Florida i syd har et hav af store forlystelsesparker som Disney Word, Sea World og Universal Studios i Orlando. Her er noget for alle, både børn og voksne.

Hawaiis forskelligartede øer byder på billedskøn natur med vulkankrater og lækre badestrande.

Canada er landet med et væld af naturoplevelser. Fra Rocky Mountains til Niagara Falls venter et utal of oplevelser på dig. Store vandfald, gletchere, smukke bjergsøer, brusende floder, indianerlandsbyer kan her fremhæves som store oplevelser man ikke bør gå udenom.

Hos Spot on Travel skræddersyr vi din rejse til Nordamerika. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.