• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Seychellerne

Seychellerne er et rejsemål, som ligger mit hjerte meget nært. Jeg sætter altid stor pris på mine rejser til Seychellerne og nyder hver sekund, jeg opholder mig i dette ørige. I Seychellerne oplever jeg en ro og afslappethed, som bare får mig ned i gear med det samme. Derudover bliver jeg altid overrasket, når jeg går ned til en strand og er den eneste på den. Det er så skønt at antallet af besøgende er forholdsvis begrænset i Seychellerne" 

Lene, Spot on Travel

Fakta om Seychellerne

Et sandt ferieparadis

Rejser til Seychellerne er ensbetydende med hvide sandstrande, azurblåt vand, svajende palmer og en altid behagelig temperatur. Det lyder som definitionen på Paradis, og Seychellerne er et sandt ferieparadis.

Det lille ørige ligger i det Indiske Ocean ud for den Østafrikanske kyst. Seychellerne består af ikke mindre end 115 øer, men kun en lille del af dem er beboet af mennesker. Den mest kendte af øerne er hovedøen, Mahé, hvor den internationale lufthavn og hovedstaden Victoria ligger. Praslin, La Digue og Bird Island er andre af de mere besøgte øer. Fordi alle øerne har vidt forskellig karakter, anbefaler vi, at du besøge flere af øerne for at få det optimale ud af dit besøg i Seychellerne.

Få turister i Seychellerne

Seychellerne er stadig ret uberørte af turister. Det skyldes for det første at forholdsvis få luftfartsselskaber flyver til øerne. For det andet er der meget strenge regler for, hvor og hvor mange hoteller der må bygges. Det betyder at du sagtens kan finde en øde bugt med en vidunderlig sandstrand. Derudover du kan også gå helt alene gennem de imponerende naturreservater, hvor du vil opleve et spændende dyre- og planteliv. Der er fred og ro på Seychellerne, og de fleste besøger da også til øerne for at slappe af og nyde livet ved stranden og i vandet.

På Seychellerne kan du bo i alt fra små gæstehuse af beskeden standard til større luksuriøse hoteller. Det er også muligt at leje sit eget feriehus eller ferielejlighed, hvis I ønsker at bo flere sammen og selv stå for madlavningen. Det er ikke tilladt at campere på Seychellerne, og udvalget af overnatningssteder, især på de mindre øer og helt ned til stranden, er ret begrænsede. Derfor anbefaler vi, at du booker dit ophold hjemmefra.

Flertallet af den lokale befolkning er af kreolsk afstamning og virker umiddelbart lidt tilbageholdende. Når du først henvender dig til dem, vil du dog opleve at de er yderst venlige og hjælpsomme. De vil gøre deres til, at du får et uforglemmeligt ophold på Seychellerne.

Tropisk klima

Seychellerne har tropisk klima hvilket betyder at gennemsnitstemperaturen ligger på 27 grader, og solen skinner i gennemsnit 7 timer om dagen. December, januar og februar er det mest regnfulde måneder, men du vil kunne opleve kraftige regnskyl hele året rundt. Fra april til september blæser vinden typisk fra sydøst, hvilket betyder at temperaturen falder lidt og luftfugtigheden er lavere. Samtidig skal du være opmærksom på, at der i disse måneder kan forekomme en del tang på de sydvestvendte kyster.

Lad os hjælpe dig

Hos Spot on Travel har vi stor erfaring med at arrangere rejser til Seychellerne. Du er altid velkommen til at kontakt os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.