• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Sydamerika

Sydamerika byder på fantastik natur med de smukke Andesbjerge, regnskov, kystområder, vulkanøer, store vandfald og gletsjere. Befolkningen er meget venlige og imødekommende og det sydamerikanske køkken er spændende og velsmagende.

Den fantastiske natur i Sydamerika betyder og et rigt og farverigt dyreliv. Man kan bl.a. opleve hvaler, søelefanter, bæltedyr og smukke fugle.

Sydamerika byder også på charmerende hovedstæder, som Buenos Aires og Quito, som ligger smukt midt i Andesbjergene. Her er der rig mulighed for at nyde en hyggelig gåtur i smalle gamle stræder og en afslappende stund på en af de mange cafeer.

Galpagosøerne er en naturoplevelse i særklasse. De smukke vulkanøer er beriget med billedskønne landskaber og et flot dyreliv.

Der er mange flere og mange skønne steder at besøge i Sydamerika. Hos Spot on Travel skræddersyr vi din rejse, så du kan komme til at opleve dette skønne kontinent. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.