• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser

Vietnam

Historie, kultur og smuk natur. Man får lidt af det hele ved at besøge Vietnam. Fra afslappende landsbyer til pulserende storbyer og historiske paladser, samt vidunderlige landskaber med smukke rismarker så langt øjet rækker. At rejse i Vietnam er en fantastisk naturoplevelse, som også byder på lækre strande og god lokal mad. Ved mødet med Vietnams imødekommende og venlige befolkning, får man et indblik i landets rige kultur.

Gå på opdagelse i den charmerende hovedstad Hanoi, som bl.a. byder på hyggelige markeder og parker og den historiske gamle bydel. Du kan også gå en tur lang Den Røde Flod eller spiser lokal mad i et af de mange gadekøkkener.

Ha Long bugten med de mange kalkstensbjerge bestemt et besøg værd. Man sejler roligt gennem en naturlig labyrint af kalkstensbjerge og flydende fiskerbyer. En fantastisk smuk naturoplevelse, hvor der også er mulighed for at komme helt tæt på de lokale og gå på opdagelse i små huler.

Ho Chi Mihn er i dag en storby med moderne bygninger og mange mennesker, men historien ligger lige under overfladen. Man kan fx besøge det krigsmuseet, og høre om Vietnam-krigens betydning for området. Syd for Ho Chi Mihn ligger det store Mekong delta, hvor man kan tage en sejltur rund på de mange floder, hvorfra man kan gå i land og besøge de små landsbyer med små fabrikker som fx fremstiller rispapir eller besøge en frugtplantage.

Drømmer du om at rejse til Vietnam, så hjælper Spot on Travel med at skræddersy din drømmerejse til Vietnam. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.