• Mere end 20 års erfaring
 • Tryghed på rejsen
 • Konkurrencedygtige priser

Storby, højland og bountyøer i Malaysia

På denne tur starter du i storbyen Kuala Lumpur, hvor du finder smukke gamle bygninger og topmoderne nybyggeri, gode restauranter og store shoppingcentre. Herefter går turen op i højlandet og teplantagerne i Cameron Highlands og derefter videre til de to dejlige øer Penang og Langkawi, hvor der bliver rig mulighed for afslapning og solbadning.

15 dage fra 14.995,-
Dagsprogram
 • Dag 1: Danmark – Kuala Lumpur (-/-/-)

  Afrejse fra Danmark i løbet af formiddagen. Der vil være en mellemlanding i Europa inden turen går mod Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

 • Dag 2: Kuala Lumpur (-/-/-)

  Du ankommer til Kuala Lumpur internationale lufthavn om morgenen. I ankomsthallen mødes du af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til dit hotel. Turen tager ca. 45 minutter.

 • Dag 3: Byrundtur i Kuala Lumpur (B/-/-)

  Efter morgenmad på hotellet vil du blive afhentet af den lokale engelsktalende guide, som tager dig med på en byrundtur i Kuala Lumpur. Her vil du blive introduceret til både den gamle bydel og byens mere moderne arkitektur, og få et indblik i den malaysiske kultur. Du vil bl.a. komme forbi Pretronas Twin Towers, Kongens residens, nationalmuseet, Sultan Abdul Samads bygning og den nationale moske.

  Efter byrundturen vil resten af dagen være til fri disposition.

 • Dag 4: Kuala Lumpur (B/-/-)

  Du har dagen på egen hånd. Kuala Lumpur er en spændende storby hvor du finder moderne arkitektur i skøn forening med smukke bygninger opført i kolonistil. Den bedste udsigt over byen har du fra KL Towers, og er du til shopping, må du ikke gå glip af Bintang Walk, hvor du også finde gode restauranter.

 • Dag 5: Batu Caves og Cameron Highlands (B/-/-)

  Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du afhentet af den lokale engelsktalende guide, som skal være sammen med dig de næste dage på en tur op i højlandet og efterfølgende til en af Malaysias dejlige øer, Penang.

  Dagen starter med et besøg i de berømte kalkstenshuler ”Batu Caves” som ligger uden for Kuala Lumpur. Hulerne menes at være omkring 400 millioner år gamle og består af 3 store huler og 3 mindre. Den største har en loftshøjde på omkring 100 meter og er udsmykket med hinduistiske helligdomme. For at komme op til hulerne skal du ”bestige” 272 trappetrin.

  Efter Batu Caves forsætter turen op i højlandet til Cameron Highlands, der især er berømt for sine mange teplantager. Undervejs bliver der tid til et stop ved og Lata Iskandar vandfaldet og hos en lokal producent af bambuskurve.

  Ved ankomsten til Cameron Highlands bliver du indkvarteret på hotellet hvorefter resten af dagen vil være til fri disposition.

 • Dag 6: Cameron Highlands – Penang (B/-/-)

  Du starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter forsætter gennem Cameron Highlands, hvor hvert sving byder på endnu en fantastisk udsigt over højlandet med de mange plantager. Du besøger en teplantage og en tefabrik, hvor du vil få indblik i fremstillingen af te ligesom du vil komme forbi en grøntsagsfarm. Dagen byder også på et besøg på det lokale marked, hvor du vil finde alt, hvad der produceres i Cameron Highlands.

  Herefter fortsætter turen mod Penang. Undervejs vil der bliver tid til et stop ved buddhist templet Sam Poh Tong ved Ipoh og et besøg i den royale by Kuala Kangsar, hvor du finder den smukke moske Ubudiah, Istana Kenangan Museum og Iskandariah Palace.

  Du ankommer til Penang i løbet af aftenen.

 • Dag 7: Rundtur på Penang (B/-/-)

  Efter morgenmaden vil din lokale guide tage dig med på en halvdags sightseeingtur til Georgetown eller rundt på øen – valget er dit.

  Den historiske rundtur i Georgetown tage dig med rundt til byens mange seværdigheder og smukke bygningsværker. Du vil bl.a. opleve verdens fjerde længste statue af den liggende Buddha i Wat Chayamangkalarm og Dhammikarama Temple, det første buddhistiske tempel som blev bygget på Penang i 1803. Sightseeingturen byder også på et stop ved en øens ældste hinduistiske tempel, Sri Mariamman og Fort Cornwallis, hvor kaptajn Francis Light og hans besætning gik i land i 1786, og grundlagde den første britiske handelsstation i fjernøsten.

  På turen øen rundt vil du opleve små, idylliske fiskerlandsbyer, frugt og muskatnødplantager og en autentisk malaysisk landsby, hvor man føler sig sat 100 år tilbage i tiden. Du vil også besøge Penang Batik Handicraft Center, hvor du kan se hvordan malaysisk batik bliver fremstillet samt Snake Temple, hvor slaggerne uanfægtet bevæger sig hen over gulvet og altret. Turen byder også på et besøg ved en smykkefabrik og et glimt af Penang Bridge, som er den længste i Sydøstasien.

  Efter din valgfrie tur vil du tage afsked med din lokale guide hvorefter resten af dagen være til fri disposition.

 • Dag 8: Penang (B/-/-)

  Du har dagen på egen hånd.

  Penang er livlig metropol, der giver dig en eksotisk blanding af både øst og vest. Georgetown har dybe historiske rødder men er samtidig en moderne by med shopping centre, restauranter og barer. På grund af sin tidligere status som handelsstation finder du på Penang et mekka af lavprismarkeder, hvor du kan prutte dig til en god handel på sko, tøj og elektronik.

 • Dag 9: Penang – Langkawi (B/-/-)

  Efter en tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med Penang og rejse videre. Du skal med færgen videre til den skønne ø, Langkawi. Sejlturen tager ca. 3 timer. Ved ankomsten til Langkawi vil vores lokale repræsentant møde dig og sørge for transporten til dit hotel.

 • Dag 10-13: Langkawi (B/-/-)

  De følgende dagene har du på egen hånd til afslapning, solbadning ved poolen eller det turkisblå hav.

  Langkawi er den perfekte blanding af dejlige sandstrande, indbydende vand, en imødekommende befolkning og en afslappet atmosfære… hvad mere kan man ønske sig på sin ferie? Dette kan du krydre med en tur i Kilim Nature Park, hvor der både er mangroveskov, vandfald, brune ørne og trækravlende krabber eller en tur med svævebanen op til Langkawis næsthøjeste top, Mount Mat Cincang, hvorfra udsigten er imponerende. I klart vejr kan du kan til Thailand og Indonesien.

 • Dag 14: Langkawi – Danmark (B/-/-)

  I dag er det tid til at tage afsked med den dejlige ferieø, Langkawi. Sidst på eftermiddagen er der arrangeret transport til lufthavnen og hvorefter turen går tilbage mod Europa.

 • Dag 15: Danmark (-/-/-)

  Du ankommer til en europæisk lufthavn i løbet af morgenen og flyver herefter de sidste stykke tilbage til Danmark.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse tur/retur på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport som beskrevet i program
 • 12 overnatninger på turistklassehotel
 • Måltider som beskrevet i program; 12x morgenmad (M)
 • Udflugter med lokal engelsktalende guide som beskrevet i program
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til porter, lokale guider og chauffører
 • Valgfrie udflugter – vi har masser af forslag
 • Alt som ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
Vigtigt
 • Priserne er pr. person i dobbeltværelse og med forbehold for udsolgte pladser
 • Begrænset antal pladser som sælges efter først til mølle princippet
 • Det er muligt at tilkøbe flere overnatninger ligesom vi kan være behjælpelige med, sightseeing ture, billeje og meget mere
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.