• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Rejse til USA

Vigtigt om rejse til og via USA

Fra den 1. januar 2008 stilles der skærpede krav til rejsende til USA under Visa Waver programmet.

Inden afrejse skal der angives en række oplysninger via hjemmesiden: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Angivelsen af disse oplysninger, samt rigtigheden af disse påhviler alene dig. Manglende eller mangelfuld angivelse af oplysninger kan betyde væsentlige konsekvenser for dig som rejsende. Spot on Travel har intet ansvar for afgivelse af ovennævnte oplysninger, hvorfor Spot on Travel ikke kan blive mødt med krav, der måtte udspringe grundet manglende eller mangelfulde oplysninger. Spørgsmål i forbindelse med angivelse af oplysninger skal rettes til den Amerikanske Ambassade i Danmark, tlf. 3341 7100. Læs mere på den Amerikanske Ambassades hjemmeside.

Der bliver opkrævet et samlet gebyr på 21 USD pr. ESTA-ansøgning. Hvis ansøger bliver afvist vil de 21 USD ikke blive refunderet ansøgeren. Det er muligt at betale online med følgende kort: Visa, MasterCard, American Express og Discover. Kvittering for betaling vil fremgå af ansøgningen.

Fra den 31. oktober 2009 kræver de amerikanske myndigheder at alle luftfartsselskaber inden afrejse overfører informationer om passagerer, der rejser til USA. Informationerne kaldes for Advance Passenger Information System (APIS). Du er selv forpligtet til at indgive personoplysninger til det benyttede luftfarsselskab for at kunne rejse til USA.

Vi anbefaler at du registrerer de nødvendige informationer senest 72 timer inden afrejse. Du vil modtage en mail med et link til udfyldelse af APIS oplysningerne inden afrejse.
Hvis du ikke har modtaget denne mail senest 7 dage før afrejse bedes du kontakt Spot on Travel straks. I visse tilfælde skal disse oplysninger udfyldes før vi kan udstede flybilletten.

Såfremt du ikke ønsker at oplyse og indgive ovenstående oplysninger eller indgiver forkerte eller ufuldstændige oplysninger, vil du ikke være i stand til at få udstedt et boarding pas og vil derfor ikke kunne gennemføre din rejse. Ansvaret for afgivelsen og rigtigheden af ovenstående oplysninger er alene dit ansvar, og Spot on Travel kan ikke gøres ansvarlig for at du ikke kan gennemføre rejsen af denne grund.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.