• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Seychellerne

Rejsebrev om Seychellerne

af Liselotte og Hans (dec. 13)

Hej Lene.

Endnu engang tak for en dejlig og veltilrettelagt tur. Jeg lovede dig at sende nogle klummer omkring den måde, vi har oplevet det hele på.

Fra den 14. til den 29. november 2013 havde vi hos Spot on Travel købt en rejse til Seychellerne. Da vi ikke havde meget forhåndskendskab til øerne, lod vi Lene Bugge råde os med henblik på, hvilke øer vi skulle besøge, og hvilke hoteller vi skulle benytte og mange andre praktiske ting, og det skulle vise sig at være en rigtig god disposition.

Efter ankomst til lufthavnen på Mahe fløj vi straks videre til Praslin, hvor vi blev indkvarteret på Hotel Berjaya Praslin Beach, hvor vi boede 4 nætter. Én af dagene lejede vi bil, hvilket kan anbefales, da man på den måde kan opleve mange ting og virkelig se øens natur. Herfra sejlede vi til La Digue, hvor vi boede på Hotel Patatran Village. Et dejligt hotel på et skønt sted i vandkanten på den nordligste del af øen. Vi lejede cykler i 2 dage, hvilket er en rigtig fin måde at udforske hele øen på. Derfra sejlede vi (igen med en stor katamaranfærge) til Mahe, hvor vi boede på Augerine Guest House tæt ved stranden på nordvest kysten. Igen et lille dejligt hotel med utrolig venlig og imødekommende personale. Hotellets aftenbuffet var noget af det bedste vi oplevede, ligesom morgenmaden var helt i top. Også her lejede vi bil, og det var en dejlig naturoplevelse af køre op gennem junglen midt på øen og rundt på sydøen. Det er specielt at finde sin egen lille lagune og holde badepause et par timer.

Da vi fløj hjem, havde vi 2 overnatninger i Dubai, hvor vi alligevel skulle mellemlande. Vi boede på See View Hotel, hvor der var lidt støj fra den stærkt trafikerede vej forbi hotellet. Det er 2 restauranter i forbindelse med hotellet, hvoraf den indiske i stueetagen er langt at foretrække. Der var hjemmefra bestilt en byrundtur, og vi blev afhentet af en sød filippinsk engelsktalende kvinde, der på næsten 4 timer formåede at vise os, hvad der var værd at se i Dubai. For os var 2 dage i byen meget tilpas.

Det var utroligt at opleve, at alle de mange gange vi skulle transporteres fra færger, hoteller og lokal fly, da stod der en chauffør med vore navne, og ikke én gang var der forsinkelse. I det hele taget konstaterede vi flere gange, at den måde vores tur var strikket sammen på, var helt i top i forhold til andre vi talte med, og vi sendte ofte nogle varme tanker hjem til Lene. Vi har holdt ferie mange steder på kloden, men denne vil blive husket som den bedst tilrettelagte, og ferien med de mest fredfyldte og storslåede naturoplevelser.

Tak for en rigtig dejlig tur!

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.