• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Sydafrika

Rejsebrev fra Sydafrika

af Allan og Merete (feb. 2012)

Hej Lene

Så er vi hjemme igen – efter en helt fantastisk dejlig tur!
Jeg vil gerne rose dig for planlægningen, det fungerede 100% med fly, hoteller, bil m.m. Du må også hilse din agent i SA og rose hende for kørselsbeskrivelsen m.m. – helt perfekt også uden GPS!

Den største oplevelse for os var safarien på Gomo Gomo. Vi så The Big Five og meget mere til og samtidig så var personalet og stemningen i lodgen meget venlig og imødekommende. Vi var max. 14 gæster mens vi var i lodgen og dermed blev det også lidt “familiært”.
Vi var glade for, at være på egen hånd, for på den måde bliver man også mere motiveret for, at søge kontakt til andre – og det er altid spændende, at tale med udlændinge og få et indtryk af deres liv.

Garden Route var også en god tur – selvom vi nok godt kunne have undværet en overnatning, f.eks. Plettenberg Bay, da der var kort afstand mellem den og Knysna, som var mest spændende. Alle de steder vi overnattede var rigtige charmerende, med undtagelse af The Dunes i Plettenberg Bay – den var ucharmerende og lidt slidt, men OK for en overnatning.

Cape Town og Camps Bay var også rigtig godt – vi nåede en masse, men kunne godt have brugt en dag mere. Endelig så kom vi til Stellenbosch – smukt, smukt sted og sikken noget skøn vin :-). Vi spillede golf om formiddagen (vi skal huske en anden gang, at reservere golftider hjemmefra) og besøgte vingårde om eftermiddagen – god kombination!

Alt i alt – en super tur som vi sent vil glemme og skulle vi få brug for hjælp til en lignende tur, såvær sikker på, at du får et kald 🙂

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.