• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Medier og presse

Medier og presse siger

Nyt medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (aug. 2010)

Danmarks Rejsebureau Forening byder velkommen til Stjernegaard Rejser og Spot on Travel.
Spot on Travel er et nystartet rejsebureau med placering i Århus og ejes af Lene Bugge, som har arbejdet i rejsebranchen siden 1997.

Om at være iværksætter (jun. 2010)

Lene Bugge startede i april måned rejsebureauet Spot on Travel op. Hun ønsker med virksomheden atudbyde skræddersyede rejser, hvor der skal være fokus på den enkeltes behov, og hvor Spot on Travel skalvære den bedste af de små. Jeg satte hende derfor stævne en onsdag eftermiddag, for der kunne vist ikke herske nogen tvivl om, at her var der noget guf at hente. Mødet var sat ved det kontorfællesskab, hvor Spot on Travel har adresse.

Læs hele artiklen her

Kendskab til verden (apr. 2010)

Nogle vil rejse i større grupper, og andre vil have deres egne rejser. Den sidste gruppe vil et nyt rejsebureau i Århus have fat i.
Lene Bugge, 35 år, har åbnet bureauet Spot on Travel i Århus. Her vil hun lave skræddersyede rejser – gerne til områder, hun kender rigtig godt. Og det er mange. Gennem sit job i branchen har hun besøgt en lang liste af lande, så her kan vi kun tage nogle af dem i spredt orden: Cuba, Mauritius, Malaysia, Thailand, Sydafrika, Ecuador, Argentina, USA, Canada.
»Jeg er ikke en af de store i branchen, men tager personligt hånd om alle kunder. Det er ikke hyldevarer, som man får i firmaer med en større organisation.«

Landets nyeste rejsebureau (apr. 2011)

Spot on Travel, som har kontor til i Mejlgade 43A, vil holde fokus på individuelle og skræddersyede rejser. »Vi skal ikke tilbyde præfabrikerede ture, men strikker rejsen sammen efter kundens ønsker og med vores forslag som appetitvækkere til at gøre rejsen endnu bedre,« siger Lene Bugge i en pressemeddelelse.

Nyt dansk rejsebureau (apr. 2010)

Efter en årrække hos andre rejsebureauer åbner Århus-pige nu eget rejsebureau med kunden i centrum og fokus på navnlig skræddersyede oversøiske rejser.
”Spot on Travel” er Danmarks nyeste rejsebureau, der netop er åbnet i Århus. Bag det står 35-årige Lene Bugge, en kendt person i den danske rejsebranche. Overskriften for Spot on Travel er ikke masseproducerede rejser. ”Fokus bliver individuelle og skræddersyede rejser,” siger Lene Bugge.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.