• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Miami og Mexico

Rejsebrev – Bryllupsrejse til Miami og Mexico

af Mathias og Lajla (jun. 2012)

Hej Lene

Først og fremmest var det en dejlig bryllupsrejse vi havde!

The Mutiny Hotel i Miami var rigtig hyggeligt. Det var også OK mad i den restaurant der var på hotellet, men det er selvfølgelig hyggeligst at finde en god restaurant ude i byen. Deres morgenmad, både variationen og kvaliteten var til gengæld super!

Når vi skulle ud til Miami Beach eller til Down Town, valgte vi at gå op til Cocconut Grove station, hvor vi tog toget ind til Down Town. Det var super nemt at købe en dags-billet i automaten ved stationen og det var også ret billigt. Det kræver dog at man gider/kan gå et godt stykke fra hotellet til stationen.

Lige bagved hotellet lå også et lille indkøbscenter med shopping muligheder og restauranter, så har man en eftermiddag hvor man ikke gider så meget, kan man nemt få nogle timer til at gå der. Hvis det regner meget en dag, ligger der også en biograf derinde.

Da vi tog til Miami Beach tog vi en bus, efter vi havde taget toget til Downtown. Det var super nemt. Med det offentlige tog det ca. 1 time fra vi gik hjemme fra hotellet til vi stod i vandet i Miami Beach.

I Mexico blev vi overrasket over folks gæstfrihed. Meget søde og meget smilende, allerede fra lufthavnen. Vi havde bestilt transfer, og der stod en mand med et skilt med vores navne på, helt udenfor, så det var nemt.

Vi havde inden vi forlod Miami vekslet resterne af vores USD til MXN, men det var helt overflødigt. Det var lige før det var lettere at betale med USD end MXN i det område hvor vi var. Selvom priserne på varerne i forretningen på hotellet var stemplet med både USD pris og MXN pris, så var det USD der var fast mens MXN-prisen ændrede sig fra dag til dag, så der skulle personalet hele tiden omregne til dagens kurs, hvis man ville betale med MXN.

Hotel Ocean Coral & Turquesa var super og personalet i topklasse, hvad service angår!

Værelset var skønt og det var sjovt med underholdningen ved poolen – det var både for børn og voksne. Små konkurrencer for børn, nogle konkurrencer for både børn og voksne og så var der tequila-volleyball i poolen for de voksne, hvor man fik hældt tequila i munden hvis man lavede fejl! Hvis man ville have det mere fredeligt, kunne man lægge sig ned på stranden eller ved den pool, hvor man skulle være mere stille.

Udvalget af mad på dette all-inclusive hotel var helt i top, både morgen, middag og aften. Også roomservice var med i prisen, hvilket vi brugte den dag, hvor det stod ned i stænger fra morgen til aften – så kunne man få dagen til at gå med at se film på den kanal, hvor der kørte film hele tiden.

Fra hotellet var også mange dagsture rundt til forskellige ting. Vi tog 1 dag ud til Xichen Itza og så Mayaernes templer, en guidet tur der var super spændende. Turen + morgenmad i bussen + drikkevarer hele dagen + lækker buffet inde i en gammel by ca. kl. 13.30 samt en masse fortællinger om Mayaerne på bussen = ca. 500kr pr. mand. I den grad pengene værd!

Vi tog også en dag på en catamerantur, hvor man sejlede ud til øen Isle Mujeres og spiste og shoppede, og ude på vandet på vej ud til øen, stoppede Catameranen for at snorkle (vi var dog 2 der ikke var meget for det snorkling, så vi blev bare på dækket og solede os i de 45 min det ca. tog). Alt udstyr inkluderet samt mad og drikke, ca. 400 pr. mand. Det var en super lækker tur. Hvis vi havde været på den Catameran tur tidligere på ugen, kunne vi godt have fundet på at tage turen igen en gang til på de 10 dage vi var der.

Alt i alt en super vellykket tur!

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.