• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Vigtigt om billeje

Vigtigt om billeje

Når du køber en billeje hos Spot on Travel vil alle forsikringer være inkluderet medmindre andet er angivet.

Vores leverandører spørger af og til, om du vil købe en ekstra forsikring – disse forsikringer er unødvendige og meget dyre. Vær opmærksom på, at alle aftaler du underskriver lokalt hos leverandøren, er bindende. Hvis der derfor er noget, som virker uklart bør du ikke skrive under, før du er helt sikker på indholdet af kontrakten.

Nogle gange vil vores leverandør på forskellige måder få dig til at opgradere din udlejningsbil til en større bil. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der i så fald vil være tale om en helt anden prisliste end den Spot on Travel benytter, og at du desuden skal betale den lokale skat oveni. Hvis den bilkategori du har booket, ikke er tilgængelig, skal leverandøren opgradere dig til næste størrelse uden beregning. Derfor er det vigtigt at du er ekstra omhyggelig med at kontrollere indholdet af kontrakten således der ikke står at det koster ekstra, når du underskriver kontrakten, da din underskrift hos leverandøren binder dig til den lokale leverandør.

Vær opmærksom på, at der skal betales lokal skat af alle ekstra ydelser/ udstyr, som afregnes lokalt.

Såfremt du accepterer frivillige forsikringer, større bilkategori eller lign. med din underskrift på lejekontrakten ved afhentning modtager Spot on Travel ikke reklamationer vedr. dette efter hjemkomsten. Det er derfor meget vigtigt at du altid læser lejekontrakten grundigt igennem inden du skriver under.

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer ved afhentning af din lejebil bedes du straks kontakte udlejningsfirmaet på deres 24-timers nødnummer, som fremgår af fremsendte rejsedokumenter.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.