• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Yogaophold i Goa Indien

Rejsebrev – Yogaophold i Goa, Indien

af Stine (mar. 2012)

Så er vi hjemme igen fra Goa, og hverdagen er vendt tilbage. Vi har haft en rigtig dejlig tur!!

Patnem Beach er en lille tryg strand med masser af palmehytter, restauranter i sandet og afslappet stemning. Det er meget low key og da det var sidst på sæsonen, så var der god plads på standen og restauranterne.
Vi havde som sagt det bedste værelse på stranden og på April 20: Flot udsigt og fin, fin restaurant med lækker lokal mad og WI-FI. Det er ikke luksus, men hyggeligt, og der blev gjort rent hverdag hvis man ville. Vi havde eget bad og der var varmt vand i bruseren. Med til oplevelsen er hundeglammeri om natten og vækning af de mange fugle i palmer og pinjer rundt om os. Så ørepropperne kom til sin ret 😉

Hver morgen kl. 8.20 trissede vi langs stranden hen til Harmonic Healing, hvor vi lavede Yoga i 1½ time med udsigt ud over havet. Jeg så også delfiner en enkelt gang. Igen i afslappet stil og meget søde mennesker. Især Judith, som du var i kontakt med fik vi en del snak med. Hendes mor boede på April 20 i noget af den tid vi var der! Vi fik lækker, enkel morgenmad, som vi sad og spiste med udsigten ud over det Arabiske ocean.

Det fungerede fint for os, at de to ting, yogasted og hotel, var adskilt, så kunne vi gøre det hele i vores eget tempo. De fleste eftermiddage lavede vi også yoga. Ellers blev det kun til et par småture til andre steder. Vi tog en taxi nordpå til natmarked i Baga… og en rickshaw (altså med motor) syd på til Turtle Beach (en øde strand hvor skildpadderne yngler). Ellers blev det til gåture til den nærmeste by Chaudi (det var der vi kunne hæve penge i ATM) og i området hvor vi boede.

Og så fik vi super ayurveda massage et par gange på et spasted der hedder Bakthi Kutir. Her kunne man få alverdens ayurveda behandlinger. Det lå væk fra stranden i grønne omgivelser, og her var også et hotel med mere luksusagtige hytter!!

ALT klappede som det skulle, fly, bolig transport osv. Alle vi mødte var utrolig venlige og vi fik endda på kredit et par gange og lånte en ret stort beløb indiske rupis af en sød sød taxi chauffør!

Igen tak for al hjælpen!

Namaste

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.