• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Seychellerne

Rejsebrev fra Seychellerne

af familien Laursen (apr. 2011)

Vi er kommet godt hjem efter en super tur. Generelt er vi meget tilfredse! Turen var veltilrettelagt og en rigtig god kombination af pris og kvalitet. Servicen var fornemt, gode guider og flotte guesthouses.

Vejret var også fint, dog var vandet ikke så stille som det plejer at være i marts. Ifølge dem selv, så har sæsonen forskubbet sig lidt. Deres december/januar vejr (regn) lå først i februar, hvilket så skubber hele sæsonen. Vi havde én dag med EKSTREMT dårligt vejr. Desværre den dag, hvor vi skulle se Cousin og Couriuse. Det pissede ned hele dagen og prisen var 2 x influenza. Der ville vi have sat pris på, at guiden havde givet en ærlig vejrudsigt og aflyst. Til gengæld oplevede vi nogle vanvittige bølger!

Men når det så er sagt, så var ALLE andre ture super gode. Min lillebror og jeg tog et par dyk, og vi havde to super gode snorkelture til Coco, hvor vi så hajer, skildpadder, tonsvis af fisk, rokker etc. Absolut det bedste snorkling jeg har prøvet. Strandene var også fænomenale. Absolut verdensklasse! Har aldrig set noget lignende. Kridhvide strande, palmer, kokos og 28-29 grader varmt vand. Virkelig skønt.

Det samme gælder maden. Meget, meget lækkert. Vi spiste masser af grillet fisk og seafood (marlin, red snapper, papegøje fisk, white fish, king fish, rejer, hummer). Generelt havde restauranterne et højt niveau – også hvad angår pris! Vi fandt specielt en restaurant tæt ved Bord De Mer. Gourmet lige i strandkanten. Fantastisk godt! En af vagterne på guesthouset på Praslin hjalp os desuden med at grille en friskfanget fisk ”the Seychelles way”. Han tilsatte masser af væske og ”vandede” kullene, så dampen trængte op igennem kødet. Det smagte fantastisk.

På Praslin gik vi, på La Digue lejede vi cykler og på Mahe lejde vi en bil. Det hele fungerede upåklageligt. Det var også dejligt, at flyve mellem Mahe og Praslin, men vi ville ikke have haft noget i mod at sejle evt. fra Praslin til Mahé, da vi generelt er en sejlerfamilie – men det kunne du jo ikke vide.

Ellers brugt vi meget tid på at køre rundt på øerne, og lede efter vores egen, lille, hemmelig strand, hvor vi så slappede af et par timer. Det var skønt.

Den sidste dag prøvede vi big game fishing, hvilket i den grad også var et hit. Vi fangede bl.a. tun, bonito og dorado. Da vi hev en af de første bonito op, var det tydeligt at se, at den var blevet bidt af en haj. Da vi kom hjem og så videoen, så kunne man faktisk se hajen, blot 10 meter fra båden, tage en bid af tunen. VILDT! Desuden fangede min lillebror en Wahoo på 25 kg.

Så alt i alt en rigtig god tur. Minder for livet, uden tvivl. Desværre gælder det samme ikke for vores flotte, solbrune farve.

Tak for det hele…

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.