• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Hawaii

Rejsebrev fra Hawaii

af Heidi og Tommy (sep. 2012)

Hej Lene,

Nu er vi så småt ved at være kommet ovenpå igen efter den lange flyvetur hjem.

Vi har haft en fantastisk rejse med mange rigtigt gode oplevelser. På Big Island fik vi næsten set hele øen. Det eneste vi ikke fik set var Waimea som er den nordlige del. Ellers så vi næsten alt der var at se. Det var super lækkert at få lov til at bo de forskellige steder. Alle de steder vi boede var specielle på hver sin måde der gjorde oplevelsen total. Vi er kommet til at æde os fede i alt den lokale chokolade, short breads, kaffe, macadamia nødder samt cheesecake vi bare måtte smage alle de steder vi stoppede. Selv et 4 timer langt hike med en ranger på Vulkanen på Big Island var ikke nok til at hamle op med de kalorier der var indtaget 😉

I Kona kunne vi virkeligt mærke at vi var kommet til et turiststed (charter). Det skal dog siges at den lejlighed vi fik, var enormt lækker. Vi havde udsigt over vandet og lejligheden var udstyret med separat soveværelse, stort badeværelse samt separat køkken med koge faciliteter. Derudover er der installeret vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden. Nede ved poolen var der et BBQ område med 4 store gasgrill hvor vi kunne grille vores indkøbte køb, samt lige for vendt hvor erfaringer med andre rejsende (de fleste fra USA). Lejlighederne i Kona er privatejede så der er mange regler, der gør at det er et rart sted og bo. Disse lejligheder vil jeg klart anbefale I booker jeres kunder ind på når de skal til Kona.

Vores flyvetur fra Kona til Maui (Kahului) var med Island Air. Dem var vi ikke så tilfredse med. Personalet virkede ikke oplagte og vi blev tvunget til at ompakke vores kufferter pga. der på håndbagagen var en overvægt på 2 pund, helt ærligt…
Vores rejse med Go´ fra Honolulu synes vi gik meget bedre og personalet var glade og smilende selvom kl. var 6.15 da vi chekede ind.

På Maui synes vi at vi ville opgradere vores bil til en større model end den compact størrelse vi havde bestilt. Vi fik derfor en 4-wheel Jeep, de kostede os i alt 2600 ekstra for denne uge. Vi var glade for at vi gjorde dette. Der er 2 områder på Maui hvor der ikke er tilladt at køre i lejebil. Dem skulle vi jo lige prøve at køre på, så det gjorde vi. Vejene er smalle og i regnvejr dødsens farlige at færdes på. Du kører på kanten til en skrænt der går lodret ned 80-100 meter og kan let falde ned. Ligeledes er der ingen anfaldt på et stykke af denne vej. Hvis vi havde haft en normal bil havde det været lidt af en bumlet tur, men med Jeep’en gik det lidt bedre. Hvis man bare skal køre rundt og se øens strande og byerne er en compact bil rigeligt.

Maui er meget turistet og det er her man skal nyde ferien, her man skal snorkle, se delfiner, bade med rokker. Men det er også dyrt at være her. At spise ude koster det samme som i DK. Vi var inde og spise på Bubba Gump i Lahaina, det kostede det samme som at sætte sig på en restaurant på strøget i København.

Den sidste dag sluttede vi turen af med at tage en helikopter tur over det vestlige Maui samt Moloka’i, det var en kæmpe oplevelse. Denne tur kostede 3500 kr. men var pengene værd. Jeg var ligeledes ude og dykke på Maui med Maui Divers, det var en unik oplevelse og til de kunder som I vil få der ønsker en dykkertur kan de anbefales. De var rigtigt gode og vi blev passet godt på hele tiden.

Alt i alt har det været en fantastisk tur og takket værd din hjælp fik vi lov til at få den rejse vi inderst inde havde drømt om. Det var godt du ikke lod os rejse 3 uger til Honolulu for det havde vi sgu ikke holdt ud. Den ene dag var rigeligt til os.

Vi allerede talt om at tage en tur til USA og kører en tur langs vestkysten og der vil vi selvfølgelig bruge jer som rejsearrangør.

Heidi og jeg har snakket om at tage en overnatning i Århus på et tidspunkt, så tillader vi os lige at komme forbi dig og sige tak.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.