• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Thailand

Rejsebrev – Familieferie til Thailand

af familien Hansen, Hornslet (mar. 2012)

Hej Lene,

Du skal lige have en hilsen fra en glad hjemvendt familie fra Thailand – det var en rigtig god familieferie du fik sat sammen til os. Ros for dine gode ideer og dine kombinationsmuligheder. Du havde jo næsten sørget for alt det praktiske, så vi kunne jo i ro og mag nyde oplevelserne og ferien, og det hele til en god konkurrencemæssig pris.

Super gode guider i Bangkok og Chiang Mai, det kan kun anbefales at få en personlig guide når den hektiske by Bangkok skal ses. Et var at få lov til at se Kongepaladset og nogle seværdige templer, men at få så meget viden omkring Thailands historie og Buddhismen samtidig med var et stort plus oveni. Vores sidste uge på Koh Samui var som planlagt ren badeferie, men vi tog alligevel en dagstur til Angthong National Marine Park, og hvis man er til snorkling, badning, kajak, delfiner, lækker Bounty vand/strand og flot udsigt over øriget så tag til Angthong.

Hvis man skulle sige noget som var knapt så oplevelsesrigt, så var det elefantridningen i Chiang Mai, det føltes næsten bare som en tur rundt i manegen, til gengæld var bamboo rafting fantastisk morsomt, men ret vådt 🙂

Helt sikkert er det, at når vi skal ud og opleve verdenen en anden gang er Spot on Travel ikke glemt, håber at der er mange der får øje på dit koncept, da det at bygge “vores” rejse op sammen med dig bare fungerer.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.