• Mere end 20 års erfaring
  • Tryghed på rejsen
  • Konkurrencedygtige priser
Spot on Travel Herretur Island

En rigtig herretur til Island

af Lene Bugge, Spot on Travel (jun. 2011)

Det var en super tur til Island – og der var ingenting at kritisere. Jeg har allerede anbefalet det til en del, så det er et godt tegn, ikke…? (udtalt af Kennerth)

Det var en helt fantastisk tur. Gode oplevelser som var veltilrettelagte! Vi anbefaler det gerne til andre… (udtalt af Jan)

For nylig blev jeg kontakte af 6 gamle handelsskolevenner, som i anledning af deres 40 års fødselsdag ville give sig selv en gave… den ultimative herretur. Jeg synes, det var en spændende opgave, for hvad er den ultimative herretur? Jeg sendte er par forslag til gruppen og de var ret hurtige til at tage en beslutning.

Resultat blev at de en onsdag morgen i juni steg ombord på flyet til Island. Ved ankomsten til Reykjavik blev de kørt direkte til Den Blå Lagune, hvor de havde god tid til at bade, slappe af og drikke en øl i det veltempererede vand. Herefter gik turen videre til Reykjavik centrum og hotellet, hvor drengene havde lidt tid på egen hånd, inden de om aftenen skulle på rundvisning og ølsmagning på Islands ældste bryggeri; Ölgerdin.

Her sluttede dagens program for mit vedkommende, men jeg er sikker på, at de havde en fornøjelig aften i Reykjavik, hvor du finder et bredt udvalg barer og diskoteker, og altid nogle som har åbent.

Den efterfølgende dag bød på en tur i Super Jeep. Islændingene importerer store 4-hjulstrækkere fra USA som de så bygger om, til at kunne klare de lokale forhold, og det er en fed måde at opleve Island på – også uden for de asfalterede veje.
Dagens program inkluderede et besøg ved vandfaldet Gullfoss og det verdensberømte Geysir område, hvor gejserne springer mange meter op i luften. Gruppen besøgte desuden Pingvellir National Park, hvor Islands første parlament blev grundlagt i år 930, og hvor du også tydeligt kan se den atlantiske kløft, der hvor de tektoniske plader trækker Island fra hinanden.
Så var det tid til at tilføje lidt action til programmet, og derfor skulle drengene ud at køre på snescooter på Langjökull, som er Islands næststørste gletcher. Det var et stort hit og rundende en lang men god dag af med manér.

Tredjedagen stod igen de store maskines tegn. Gruppen skulle om formiddagen på en Mountain Quad Bike Safari; en tur rundt i området omkring Reykjavik på store 4-hjuls motorcykler. Her fik drengene igen action for alle pengene, og de var helt høje, da de vendte tilbage til byen først på eftermiddagen.

Her sluttede mit planlagte program, men gruppen besluttede sig for at tage på en hvalsafari om eftermiddagen, inden de skulle køre i lufthavnen midt på aftenen.

Det var som sagt, en spændende opgave at få lov at lave deres første herretur sammen i 25 år, men ifølge deres tilbagemelding tyder det på, at det ikke bliver den sidste.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart.