Sydafrika

“Sydafrika er et meget fascinerende land at rejse rundt i, da det byder på så mange forskellige oplevelser inden for historie, kultur og ikke mindst natur. Og noget af det, som jeg synes er super fedt ved Sydafrika er, at du selv kan køre rundt i bil. Det giver en stor frihed og masser af muligheder for unikke oplevelser i dette gæstfrie land.” (siger Lene, Spot on Travel)

Sydafrika er et utrolig smukt land at rejse rundt i. Her finder du alt fra smukke kyststrækninger og dejlige strande til pulserende storbyer og store nationalparker med et utal af vilde dyrearter.

Overalt hvor du rejser i Sydafrika støder du på elementer i landets lange og til tider grusomme historie. Der findes masser Townships, som Soweto ved Johannesburg, der var (og er stadig) hjemsted for mange millioner sorte under apartheid. Du kan besøge Zulu landsbyer, hvor indbyggerne stadig lever efter ældgamle traditioner, og når du kommer ud på safarilodgene er det ikke ualmindeligt, at de har en boma, bygget efter gamle principper, for at holde de vilde dyr ude om natten. Og vilde dyr er der masser af i Sydafrika.

Den mest berømte nationalpark er Krüger, men der findes også mange andre, dog mindre, parker i Sydafrika, hvor du kan opleve de vilde dyr helt tæt på. Der er og bliver stadig gjort meget for at bevare det afrikanske dyreliv, så vi alle kan nyde de smukke dyr i deres naturlige omgivelser. Det er derfor vigtigt at huske, at dyrene er vilde, og at vi bevæger os ind på deres territorium, når vi besøgerne nationalparkerne.

Den sydafrikanske natur består dog ikke kun af dyr. Du finder også nogle smukke bjergrige områder i bl.a. Drakensberg og langs den sydlige kyst på Garden Route. Garden Route er en af de smukkeste kyststrækninger i verden, hvor du vil opleve masser af smuk natur, spændende dyre- og plantearter og dejlige strandområder. Klimaet langs Garten Route er som ved Middelhavet, så du har en varm sommer og en mild vinter.

Sydafrika er også berømt for sine gode vine og i Cape Winelands omkring Cape Town, har du mulighed for at besøge en vingård både for en enkelt dag eller flere nætter. Vi kan også planlægge en tur, hvor du kører fra vingård til vingård, så du kan opleve og smage så mange forskellige vine, så muligt.

Sydafrika er hjemsted for nogle spændende storbyer. Cape Town har en unik beliggenhed ude ved kysten med det høje og flade Table Mountain bag sig og Robben Island, hvor Nelson Mandela blev holdt fanget gennem en menneskealder, foran sig. Byen har desuden en smuk havnefront og mange smukke huse bygget i gamle victoriansk stil. Regeringsbyen Pretoria er også et spændende bekendtskab, og det samme er den pulserende kystby, Durban.

Sydafrika har ufatteligt meget at byde på, og hos Spot on Travel skræddersyr vi din rejse til det smukke land mod syd. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og udarbejdelse af rejseforslag.
Du kan finde mere inspiration til din Sydafrika rejse i vores katalog.

Kontakt os på tlf. 7234 4243 hverdage 10:00 - 16:00, tirsdage også 18:00 - 20:00 eller send en mail

© 2011-2016 Spot on Travel a/s - Medlem af Rejsegarantifonden & Danmarks Rejsebureau Forening